Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τα χρώματα του φθινοπώρου

Μιας και μπήκε το φθινόπωρο πολύ σχεδιαστές προτιμούν στα ρούχα που σχεδιάζουν, τα χρώματα να είναι κόκκινο, καφέ, κίτρινο και μαύρο. Συμπληρώνουν τις τελευταίες τους πινελιές με σχέδια που αντιπροσωπεύουν την εποχή, όπως φύλλα, αντικείμενα σε σχέση με την βροχή και ό,τι άλλο έχει να κάνει με το φθινόπωρο. Αυτό συμβαίνει σε όλες της εποχές. Διαλέγουν χρώματα ανάλογα με τα φαινόμενα και τον καιρό, αλλά επειδή τώρα μπήκε η εποχή με τα πρωτοβρόχια θα σας μιλήσουμε αποκλειστικά μόνο για αυτήν.




Ο οίκος μόδας FENDI διοργάνωσε μία πασαρέλα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2014-2015 και τα κύρια χρώματα που χρησιμοποίησε ήταν μαύρο και καφέ. Χρησιμοποίησε επίσης κίτρινο και κόκκινο αλλά σε λιγότερη ποσότητα, που υπήρξαν μόνο πάνω σε τσάντες η διάφορα άλλα αξεσουάρ. Το αντικείμενο που προστέθηκε, ήταν η γούνα που αντιπροσώπευε τα ζώα της εποχής, καθώς και ότι αρχίζει το κρύο έτσι ώστε με τη γούνα μπορούμε να προστατευτούμε και να ζεσταθούμε.






Ο οίκος μόδας VALENTINO έκανε μία παραλλαγή, και στα σχέδια του χρησιμοποίησε περισσότερο το κόκκινο το κίτρινο και το ροζ. Κάποια σημεία συμπληρώνονταν με μαύρο και σε ελάχιστα αντικείμενα το πράσινο λαδί. Δικό του αντικείμενο σε αυτή την πασαρέλα ήταν τα ράστα να κρέμονται από τα ρούχα και ο γιακάς που θύμιζε παλιά εποχή.





Αυτά για τα φθινοπωρινά χρώματα και τις εποχιακές πασαρέλες! Ελάτε στο επόμενο άρθρο για να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της μόδας.


                                                                                                                     Με πολύ αγάπη και           φιλιά για τους αναγνώστες μας        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου